Blááuw Wit TééVéé (afl.8): FC Eindhoven - AGOVV Apeldoorn

Maandag 5 maart is bij Studio040 de achtste uitzending van “Blááuw Wit TééVéé” te zien geweest. Dit programma, gemaakt door stadsomroep Studio040 en FC Eindhoven, draait rondom de spanning tijdens de thuiswedstrijden, de enthousiaste supporters en het “blauw-witte gevoel”. Het programma bevat zowel een samenvatting van de wedstrijd als een sfeerverslag vanaf de tribunes. In deze achtste aflevering: FC Eindhoven - AGOVV Apeldoorn.

Kijk hieronder voor eerdere afleveringen:

Blááuw Wit TééVéé (afl. 7, 28 feb. 2012):
Met deze keer de samenvatting van FC Eindhoven - Sparta Rotterdam.

Blááuw Wit TééVéé (afl. 6, 27 feb. 2012):
Met deze keer de samenvatting van FC Eindhoven - MVV Maastricht.

Blááuw Wit TééVéé (afl. 5, 30 jan. 2012):
Met deze keer de samenvatting van FC Eindhoven - SC Veendam.

Blááuw Wit TééVéé (afl. 4, 16 jan. 2012):
Met deze keer de samenvatting van de derby FC Eindhoven - Helmond Sport.

Blááuw Wit TééVéé (afl. 3, 12 dec. 2011):
Met deze keer de samenvatting van FC Eindhoven - FC Den Bosch, reacties van supporters en interviews met spelers van FC Eindhoven.

Blááuw Wit TééVéé (afl. 2, 21 nov. 2011):
Met het verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - FC Volendam van 18-11-2011, de reacties van de supporters, en beelden van de wedstrijd die de zaalvoetballers van Ciba/VDL CF Eindhoven speelden in/tegen Barcelona.

Blááuw Wit TééVéé (afl. 1, 31 okt. 2011):
Met onder meer het verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - FC Oss van vrijdag 28 oktober, gesprekken met supporters en reacties van trainer Ernest Faber en speler Jens van Son.

Blááuw wit TééVéé is na iedere thuiswedstrijd te zien op Studio040. Het programma wordt uitgezonden op maandagavond direct na 040Nieuws en de gehele avond herhaald. Studio040 is zowel analoog als digitaal te ontvangen via UPC en Ons Net Eindhoven.