Bezoekersinformatie FC Eindhoven – FC Den Bosch

Vrijdagavond opent FC Eindhoven de poorten. Na maandenlang spelen voor lege tribunes hebben we tegen FC Den Bosch een gedeeltelijk gevuld Jan Louwers Stadion. In dit bericht lees je alles over het wedstrijdbezoek.

Alle bezoekers hebben een plaats toegewezen gekregen op vak D t/m I (seizoenkaarthouders) en op de business tribune (Business Club leden) op 1,5 meter afstand van elkaar. We vragen eenieder om plaats te nemen op de toegewezen plaats met een sticker. Let op! Tickets zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar!

Nog geen ticket aangevraagd? Het is voor seizoenkaarthouders en Business Club leden mogelijk om tot 29 april 23.59 uur een gratis ticket aan te vragen. Bekijk hier de aanvraag procedure.

Entree
Het stadion opent om 19.00 uur en supporters kunnen het stadion betreden via de reguliere ingang (ingang 6, zie plattegrond onderaan deze pagina). De Frans Tebak tribune is gesloten, evenals het supportershome. Business Club leden worden ontvangen bij de ingang van de Jupiler Lounge (ingang 2). Bij de ingang vindt een dubbele toegangscheck plaats. Bij check 1 wordt gevraagd naar een geldig ID-bewijs en een negatieve testuitslag. Zonder negatieve testuitslag kunnen we je geen toegang geven tot het stadion. Lees hier het stappenplan voor het testen. Het toegangsbewijs (e-ticket) wordt gecontroleerd bij check 2. Het e-ticket kan zowel geprint als digitaal gescand worden.

Horeca: Take Away
In samenwerking met horecapartner YveY is Café 1909 geopend voor bezoekers. De bar in de Jupiler Lounge is ook geopend. Zowel in het Café als in de Business Club geldt alleen afhaal. Er kan alleen betaald worden met pin, consumptiemunten kunnen op een later moment nog ingewisseld worden. De horecapunten sluiten 10 minuten voor het einde van de wedstrijd. Let op! Tot aan de aftrap, om 20.00 uur, is het mogelijk om een alcoholische versnapering te bestellen. Na 20.00 uur is dat niet mogelijk in verband met de landelijke restricties.

Na afloop van de wedstrijd
Na het laatste fluitsignaal vragen we alle bezoekers het stadion op aanwijzing van onze stewards te verlaten. Voor de Noud van Melis Tribune twee uitgangen open (aan beide zijden van de tribune). Bezoekers verlaten het stadion vak voor vak om zo de 1,5 meter te kunnen waarborgen.

Algemene RIVM richtlijnen
FC Eindhoven vraagt onderstaande maatregelen goed in acht te nemen voorafgaand, tijdens en na afloop van het stadionbezoek:

  • Houd te allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar;
  • Volg te allen tijde aanwijzingen van onze stewards op;
  • Neem enkel en alleen plaats op je eigen stoel met een sticker;
  • Vanaf dit seizoen geldt een rookverbod voor het gehele Jan Louwers Stadion;

We kijken er naar uit om eindelijk toeschouwers te mogen verwelkomen. Daarbij realiseren we ons dat het stadionbezoek er anders uit ziet als normaal en dat er wellicht vragen kunnen ontstaan. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met onze ticketing afdeling door te bellen met 040 211 29 67 of een mail te sturen naar ticketing@fc-eindhoven.nl.

Samen maken we er een mooie avond van aan de Aalsterweg. Graag tot vrijdag!