D’n Opkikker naar Cas Faber

De middenvelder ligt opnieuw lang uit de roulatie

D’n Opkikker, de jaarlijkse carnavalsonderscheiding voor een langdurig geblesseerde voetballer gaat dit jaar naar FC Eindhoven speler Cas Faber. De jonge middenvelder liep in januari van dit jaar een nieuwe kruisbandblessure op.

In de zomer van 2018 kwam Cas Faber naar FC Eindhoven na een periode bij FC Groningen. Kort na zijn komst in Eindhoven raakte hij zwaar geblesseerd op een training. Door een kruisbandblessure moest Faber een jaar lang revalideren. Na zijn herstel sloot de middenvelder weer aan bij het eerste elftal van de Blauw-Witten en debuteerde hij in oktober tegen Jong Ajax in het betaalde voetbal. Afgelopen januari ging het opnieuw mis. In de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht liep Faber een nieuwe kruisbandblessure op. Hem wacht voor de tweede keer een lange revalidatieperiode van gemiddeld negen maanden.

Faber krijgt nu dus een steuntje in de rug gedurende zijn herstel in de vorm van D’n Opkikker. Hij zal de bokaal in ontvangst nemen op maandag 24 februari op de Markt in Eindhoven. Daar neemt FCE Old Stars het traditioneel op tegen Legendary PSV.

FC Eindhoven wenst Cas veel sterkte en kracht toe in zijn herstel!