Eerste training onder voorwaarden openbaar

Wil je aanwezig zijn bij de training? Bestel dan een gratis kaartje!

Aanstaande maandag (20 juli) start FC Eindhoven met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Deze eerste training is, onder bepaalde voorwaarden, openbaar voor publiek in het Jan Louwers Stadion.

Normaal gesproken is het Jan Louwers Stadion bij alle trainingen van het 1e elftal open voor supporters. Dit jaar is dat vanwege de regelgeving omtrent het coronavirus niet mogelijk. Voor de eerste training van het seizoen maakt FC Eindhoven een uitzondering en zijn supporters onder voorwaarden welkom in het stadion. Het stadion is vanaf 9.30 uur geopend, de training start om 10.00 uur.

Om ervoor te zorgen dat alles in goede banen verloopt dient een gratis e-ticket aangeschaft te worden. Een ticket aanvragen kan via de online ticketshop van FC Eindhoven of via ticketing@fc-eindhoven.nl (040 211 29 67).

Supporters kunnen het stadion binnen bij de zwarte poort bij Café 1909, de uitgang is tussen vak J-K. Iedere bezoeker moet plaatsnemen op een stoel (vak D t/m J) en de 1,5 meter bewaken. Er kan geen gebruik gemaakt worden van horecavoorzieningen en/of toiletten. Ook zullen er stewards aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden.

Media

Media is van harte welkom op de eerste training, accreditatie is verplicht via media@fc-eindhoven.nl. De persingang is hiervoor geopend voor media. Er zijn, naast de perstribune, geen werkplekken binnen beschikbaar. Toiletten zijn ook hier gesloten.

Richtlijnen bezoek eerste training:

  • Gezondheidscheck en reinigen handen bij binnenkomst
  • Kom niet in grote groepen naar het stadion
  • Houd 1,5 meter afstand (tenzij 1 huishouden)
  • Volg instructies van stewards op
  • Niet roken, het Jan Louwers Stadion is rookvrij!
  • Tassen maximale grootte A4
  • Geen vuurwerk!

We vragen eenieder deze richtlijnen in acht te nemen, alvast bedankt voor de medewerking!