FC Eindhoven – Dessel Sport afgelast, vv UNA nieuwe tegenstander

Seizoenkaarthouders gratis, reguliere tickets €5,-

De oefenwedstrijd tussen FC Eindhoven en Dessel Sport in het Jan Louwers Stadion is afgelast, vv UNA is de nieuwe tegenstander. De wedstrijd wordt op dinsdag 13 juli om 19.30 uur gespeeld en is openbaar voor bezoekers. Toegang is gratis voor seizoenkaarthouders 21-22, reguliere tickets kosten €5,-, reeds aangeschafte tickets blijven geldig. Er is geen testuitslag of vaccinatiebewijs nodig maar bezoekers dienen wel een geldig toegangsticket aan te vragen!

De Business Club zal geopend zijn voor bezoekers (vakken BUI, N, O & P in de ticketshop). Seizoenkaarthouders 21-22 kunnen één gratis ticket aanvragen. Ook is het mogelijk om meerdere reguliere tickets per persoon te bestellen, deze tickets dienen na de bestelling gepersonaliseerd te worden. Nog geen seizoenkaart 21-22? Klik hier voor de mogelijkheden.

Stadionbezoek en richtlijnen
Het stadion opent om 18.00 uur, de Business Club is via ingang 2 bereikbaar (zie plattegrond onder dit bericht). We vragen eenieder de 1,5 meter afstand te bewaren voor, tijdens en na de wedstrijd. In de Business Club is de horeca geopend, in vergelijking met vorig seizoen is er een prijsverhoging van €0,20 doorgevoerd vanaf het seizoen 2021-2022. Het stadion sluit een half uur na de wedstrijd.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met onze ticketing afdeling door te bellen met 040 211 29 67 of een mail te sturen naar ticketing@fc-eindhoven.nl.

Ben jij er volgend seizoen ook bij? Bestel of verleng je seizoenkaart nu via www.fc-eindhoven.nl/seizoenkaart!