FC Eindhoven en Justin Goetzee verlengen samenwerking

FC Eindhoven en Justin Goetzee zijn overeen gekomen om de interim opdracht nog wat verder te verlengen. Goetzee is als Algemeen Directeur op interim basis actief voor de Blauw-Witten vanaf medio maart. Deze periode wordt verlengd tot en met december, al zal de bestuurder geleidelijk aan minder op de club aanwezig zijn en zal deze periode ook vooral worden gebruikt om de nieuwe algemeen directeur verder wegwijs te maken in de club en de betaald voetbal tak.

De opdracht die Goetzee mee kreeg in maart, FC Eindhoven door de coronacrisis helpen en een verdiepingsslag te maken van het beleidsplan, zullen tot de kerntaken blijven behoren de aankomende tijd. Zo zal Goetzee de organisatie onder andere begeleiden in aanloop naar de competitiewedstrijden met beperkt publiek. 

Voorzitter van de Raad van Commissarissen Juul van Hout over deze positieve ontwikkeling: “We zijn als RvC erg tevreden over het functioneren van Justin. De afgelopen periode heeft hij laten zien dat hij de club vooruit kan helpen. Daarom zijn we erg blij om onze samenwerking een vervolg te geven, terwijl we daarnaast meer tijd en de mogelijkheid hebben om de opvolger voor de positie van Algemeen Directeur bij FC Eindhoven een solide start te laten maken.

“De afgelopen periode heb ik de club beter leren kennen en hebben we stappen vooruit kunnen zetten in deze crisistijd”, licht Justin Goetzee toe. “De komende periode zal ik deze mooie club blijven begeleiden in aanloop naar de competitie. Tegelijkertijd zal ik mijn taken bij FC Eindhoven gaan combineren met een opdracht bij een andere organisatie. Op deze manier kan ik FC Eindhoven de komende maanden blijven ondersteunen en wanneer mijn opvolger bekend is, ook de nieuwe Algemeen Directeur inwerken.”