FC Eindhoven en Soccer Academy Eindhoven slaan handen ineen!

FC Eindhoven en Soccer Academy Eindhoven (SAE) hebben de handen ineen geslagen. Door deze samenwerking versterkt FC Eindhoven de binding met de regio en het opleiden van regionaal talent.

Soccer Academy Eindhoven

Soccer Academy Eindhoven is een innovatieve en vooruitstrevende voetbal academy. De voetbalschool en academy wordt geleid door (ex-)BVO jeugdtrainers Frank Scholten, Martijn Koenen en oud-profvoetballer Jan Poortvliet. Als opleidingscentrum trainen en begeleiden zij BVO (betaald voetbalopleiding) spelers, alsmede talenten uit het amateurvoetbal uit de gehele regio, maar zij hebben zeker oog voor gemotiveerde recreatie spelers dus ook voor meisjes en dames die naar een hoger niveau willen. Soccer Academy Eindhoven (SAE) heeft een maatschappelijke/sociale doelstelling, gericht op de ontwikkeling van de alle jeugdspelers uit de regio op ieders eigen niveau.

Technisch manager Marc Scheepers over de samenwerking: “De afgelopen maanden hebben we al op verschillende vlakken samengewerkt. Zo zijn er vanuit SAE al een aantal jeugdspelers die de stap hebben gemaakt naar de FCE Randstad Academy. Nu professionaliseren we onze samenwerking zodat we deze positieve ontwikkeling kunnen voortzetten!”

Oprichter van SAE J├Ârgen Smits is blij met deze stap: “Soccer Academy Eindhoven heeft een maatschappelijke doelstelling, een doelstelling die gericht is op de ontwikkeling van de alle jeugdspelers uit de regio op ieders eigen niveau. Samen met FC Eindhoven zetten we nu een mooie stap!”