Seizoenkaart 2020-2021

Samen Blauw-Wit. Voor altijd.

Tegen een onzichtbare tegenstander valt bijna niet te strijden. Het is al een tijdje stil in het Jan Louwers Stadion, de lampen zijn uit en de tribunes leeg. Maar we kijken weer vooruit! Kijken uit naar het moment dat we samen weer mogen! Want jij weet, FC Eindhoven komt terug. Samen naast elkaar, voor de club!

Samen Blauw-Wit. Voor altijd.

Op de achtergrond wordt hard gewerkt om van het nieuwe seizoen een succes te maken. Wij geloven erin dat we vanaf september weer mogen voetballen met of zonder publiek. Hoe de toekomst eruit gaat zien is voor iedereen een vraag. Voor onze club, onze supporters, onze sponsoren, het betaalde voetbal, iedereen heeft er mee te maken. In deze lastige tijd moeten we samen de schouders eronder zetten. Samen positief kijken naar een mooie toekomst voor de Blauw-Witten! Maar dat kunnen we niet alleen, daarom vragen we jou als supporter om ons te steunen en je seizoenkaart te verlengen of te bestellen. Op deze manier kunnen we samen met jullie bouwen aan onze continuïteit. Alleen samen kunnen we werken aan de toekomst van onze club aan de Aalsterweg, zodat we straks samen weer zullen juichen, samen zullen vieren, samen zullen wezen!