Seizoenkaart 2022-2023

Ben jij volgend seizoen Blauwwitter?

Winnen op bezoek bij FC Emmen, twee overwinningen op rivaal Helmond Sport, een 0-6 uitoverwinning tegen Jong FC Utrecht, 13 weken ongeslagen, acht overwinningen op rij, dromen over ‘daar boven op die berg’… Wat een seizoen draait FC Eindhoven tot nu toe, met nog enkele wedstrijden te gaan doen de Blauw-Witten volop mee in de top van de Keuken Kampioen Divisie. En de ontknoping moet nog komen. Steun onze Blauw-Witten in de strijd om promotie!

Ook volgend seizoen willen we samen met onze supporters successen vieren ongeacht de divisie. Bestel nu jouw seizoenkaart 22-23 vóór de Play-Offs en verzeker jezelf van het Keuken Kampioen Divisie tarief! Daarnaast bezoek je de eerste thuiswedstrijd in de Play-Offs gratis.

Iedere dag Blauwwitter!