FAQ Seizoenkaart 21-22

Op deze pagina vind je veelgestelde vragen en de daarbij horende antwoorden omtrent de seizoenkaartenaanvraag 2021-2022. Heb je naast de onderstaande punten nog andere vragen? Neem dan contact op met onze ticketingafdeling via mail (ticketing@fc-eindhoven.nl) of door te bellen met 040 211 2967.

HOE VERLENG/BESTEL IK MIJN SEIZOENKAART?
Seizoenkaart verlengen:
1. Log in met je emailadres in de ticketshop van FC Eindhoven en vraag een nieuw wachtwoord aan;
2. Nadat je bent ingelogd zie je jouw stoel (van het seizoen 2019-2020) in het systeem gereserveerd;
3. Selecteer het seizoenkaart type: ‘Regulier’ of ‘Club 1909’;
4. Wil je gebruik maken van de 1+1=2 seizoenkaart? Klik dan bij ‘Extra’s’ op ‘voeg toe’;
5. Onder jouw bestelling is de gratis seizoenkaart toegevoegd, klik op ‘verder’;
6. Controleer je persoonlijke gegevens, vul aan indien nodig en klik op ‘verder’;
7. Rond je bestelling af door akkoord te gaan met de voorwaarden van onze ticketingpartner CM en klik op ‘naar betalen’;
8. Je ontvangt een bevestigingsmail na je bestelling.

Seizoenkaart bestellen:
1. Log in met je emailadres in de ticketshop van FC Eindhoven en vraag een nieuw wachtwoord aan of maak een account aan in de ticketshop van FC Eindhoven;
2. Selecteer je stoel in het systeem;
3. Kies aan de rechterkant voor ‘Regulier’ of ‘Club 1909’;
4. Klik rechtsonder op ‘Betalen’;
5. Controleer je bestelling en klik op ‘verder’;
7. Rond je bestelling af door akkoord te gaan met de voorwaarden van onze ticketingpartner CM en klik op ‘naar betalen’.
8. Je ontvangt een bevestigingsmail na je bestelling.

HOE ZORG IK ERVOOR DAT MIJN NAAM IN HET SEIZOEN 21-22 OP DE BLAUW-WITTE SUPPORTERSMUUR KOMT TE STAAN?
Door je seizoenkaart te verlengen of te bestellen vóór 1 juli 2021 krijg je een speciaal plekje in het Jan Louwers Stadion. Waar en hoe deze supportersmuur eruit komt te zien laten we nog even in het midden. Voor de eerste thuiswedstrijd in het nieuwe seizoen wordt de muur onthuld!

WAT KOST EEN SEIZOENKAART BIJ FC EINDHOVEN?
Zie onderstaand schema met alle prijzen per leeftijdscategorie:

0 t/m 12 jaar13 t/m 17 jaar18 t/m 24 jaar25+ jaar
Seizoenkaart verlengen€19,09*€55,-€105,-€155,-
Nieuwe seizoenkaart€19,09*€55,-€105,-€155,-
Club 1909 pakketn.v.t.n.v.t.€300,-€350,-

*inclusief lidmaatschap ‘Kidsclub Woutje’

WAT KRIJG IK BIJ MIJN SEIZOENKAART?
Wanneer je bij FC Eindhoven een seizoenkaart aanschaft ontvang je dé Blauw-Witte Supportersbox. In deze box zit je persoonlijke seizoenkaart voor 19 thuiswedstrijden in het Jan Louwers Stadion, een FCE Gadget en meer!

WANNEER ONTVANG IK MIJN SEIZOENKAART?
De seizoenkaart inclusief Blauw-Witte Supportersboxen worden naar verwachting twee weken voor aanvang van de Keuken Kampioen Divisie uitgegeven. Wanneer hier meer over bekend is wordt dit via de website van FC Eindhoven en via de mail gecommuniceerd.

WELKE STOELINDELING WORDT GEHANTEERD IN HET SEIZOEN 21-22?
In het seizoen 2021-2022 wordt de stoelindeling van het seizoen 2019-2020 gehanteerd in plaats van de indeling van het seizoen 2020-2021. De indeling van het seizoen 2020-2021 is gebaseerd op een verdeling naar 1,5 meter.

IK WIL MIJN SEIZOENKAART VERLENGEN MAAR OP EEN ANDERE PLAATS, IS DIT MOGELIJK?
Indien je een andere plaats wilt betrekken dan voorgaande seizoen(en) vragen we je de huidige plaats te verlengen en vervolgens een mailtje te sturen naar ticketing@fc-eindhoven.nl met daarbij de aanvraag. Bestel dus GEEN nieuwe seizoenkaart! Verleng hier je seizoenkaart.

IS DE EXLCUSIEVE CLUB 1909-HOODIE OOK IN DE FCE FANSTORE TE KOOP?
De Club 1909-hoodie is een exclusief item voor Club 1909 leden. Deze hoodie is niet te koop in de FCE Fanstore.

HOE GAAT HET STADIONBEZOEK ER IN HET NIEUWE SEIZOEN UITZIEN?
FC Eindhoven volgt de richtlijnen van het stadionbezoek van de KNVB en de overheid. Hoe het stadionbezoek er precies uit gaat zien is nog niet duidelijk op dit moment. Uiteraard houden we je hierover op de hoogte via onze website, mail en social media! Schrijf je hier in de voor de nieuwsbrief.