Samen Blauw-Wit. Voor altijd.

Bestel nu jouw seizoenkaart voor het nieuwe seizoen!

Tegen een onzichtbare tegenstander valt bijna niet te strijden. Het is al een tijdje stil in het Jan Louwers Stadion, de lampen zijn uit en de tribunes leeg. Maar we kijken weer vooruit! Kijken uit naar het moment dat we samen weer mogen! Want jij weet, FC Eindhoven komt terug. Samen naast elkaar, voor de club!

Samen Blauw-Wit. Voor altijd.

Op de achtergrond wordt hard gewerkt om van het nieuwe seizoen een succes te maken. Wij geloven erin dat we vanaf september weer mogen voetballen met of zonder publiek. Hoe de toekomst eruit gaat zien is voor iedereen een vraag. Voor onze club, onze supporters, onze sponsoren, het betaalde voetbal, iedereen heeft er mee te maken. In deze lastige tijd moeten we samen de schouders eronder zetten. Samen positief kijken naar een mooie toekomst voor de Blauw-Witten! Maar dat kunnen we niet alleen, daarom vragen we jou als supporter om ons te steunen en je seizoenkaart te verlengen of te bestellen. Op deze manier kunnen we samen met jullie bouwen aan onze continuïteit. Alleen samen kunnen we werken aan de toekomst van onze club aan de Aalsterweg, zodat we straks samen weer zullen juichen, samen zullen vieren, samen zullen wezen!

Bestel je seizoenkaart snel!
De eerste 111 seizoenkaarthouders van het nieuwe seizoen mogen samen met de spelers en staf op de selectiefoto! Ben er dus snel bij!

Seizoenkaart 2020-2021
Voor het nieuwe seizoen heeft FC Eindhoven, anders dan voorgaande jaren, een breder aanbod voor de Blauw-Witte supporters. Dit op verzoek van een aantal supporters die graag een extra bijdrage aan de club willen leveren. In plaats van één soort seizoenkaart kan nu gekozen worden uit drie verschillende opties. De prijzen voor de reguliere seizoenkaart blijven ongewijzigd.

A. Reguliere seizoenkaart
Jouw persoonlijke seizoenkaart; een vaste plek voor 19 competitiewedstrijden in het Jan Louwers Stadion! En een voucher voor een eenmalige introducé bij FC Eindhoven.

B. Blauw-Witte Bezorgservice* (NIET MEER BESCHIKBAAR)
Jouw persoonlijke seizoenkaart; een vaste plek voor 19 competitiewedstrijden in het Jan Louwers Stadion! Een voucher voor een eenmalige introducé bij FC Eindhoven. En jouw seizoenkaart wordt thuis afgeleverd door een selectiespeler of staflid van FC Eindhoven**.

*Deze optie is beschikbaar tot 30 juni 2020
**Maximale bezorgafstand is 25 kilometer van het stadion, speciale aanvragen worden in behandeling genomen. Mail dan naar ticketing@fc-eindhoven.nl.

C. Lidmaatschap ‘Club 1909* (NIET MEER BESCHIKBAAR)
Door deze optie te kiezen ga je voor een eenjarig lidmaatschap van Club 1909! Dit lidmaatschap omvat de volgende onderdelen:

• Jouw persoonlijke seizoenkaart; een vaste plek voor 19 competitiewedstrijden in het Jan Louwers Stadion!
  • Jouw seizoenkaart wordt thuis afgeleverd door een selectiespeler of staflid van FC Eindhoven**
  • Perspresentatie met Pascal Maas
  • Eervolle vermelding op de website van FC Eindhoven
  • Professionele training onder leiding van onze technische staf
  • Trainingskit
  • Een voucher voor een eenmalige introducé bij FC Eindhoven

*Deze optie is beschikbaar tot 30 juni 2020

Prijzen seizoenkaart opties 2020-2021

Seizoenkaarttype 13 t/m 15 jaar 16 t/m 20 jaar 21+ jaar
Reguliere seizoenkaart €57,- €105,- €155,-
Blauw-Witte bezorgservice €111,- €159,- €209,-
Lidmaatschap Club 1909 €301,90 €349,90 €399,90

Kinderen t/m 12 jaar kunnen een seizoenkaart inclusief lidmaatschap van Kidsclub Woutje voor €19,09 aanschaffen via: www.kidsclubwoutje.nl/lid-worden.

Let op! Selecteer in de ticketshop het juiste seizoenkaarttype!

FCE Trakteert actie 2019-2020
Afgelopen seizoen bestond FC Eindhoven 110 jaar! Ter ere van deze mooie mijlpaal trakteerde FC Eindhoven alle seizoenkaarthouders op een ludiek cadeau. Seizoenkaarthouders mochten twee extra gratis seizoenkaarthouders aandragen voor de rest van het seizoen 2019-2020. Hier is massaal gebruik van gemaakt want we mochten meer dan 350 nieuwe seizoenkaarthouders verwelkomen aan de Aalsterweg! Nu is het zaak om deze Blauw-Witters ook volgend seizoen terug te zien in het stadion.

Als de aangemelde personen verlengen voor het seizoen 2020-2021 ontvangt de huidige seizoenkaarthouder korting op de reguliere seizoenkaartprijs. Eén aangemelde seizoenkaart levert 25% korting op, twee seizoenkaarten leveren zelfs 50% korting op. De korting wordt achteraf verrekend.

De aangemelde personen ontvangen evenals alle andere seizoenkaarthouders een mail om de seizoenkaart te bestellen voor het nieuwe seizoen.

Samen zorgen we voor een voller Jan Louwers Stadion!

Tegemoetkoming 2020-2021
Wij geloven erin dat we vanaf september 2020 weer mogen voetballen in ons stadion. Mocht de overheid in overleg met het RIVM besluiten dat er gespeeld gaat worden zonder publiek of dat er wedstrijden worden afgelast die niet meer worden ingehaald, dan willen we u de mogelijkheid geven om een tegemoetkoming aan te vragen. Blauw-Witte clubliefde is onbegrensd, dus ook hier krijg je de mogelijkheid om af te zien van de tegemoetkoming. Aan het einde van het seizoen 2020-2021 zal FC Eindhoven hierin de balans opmaken.

Vragen en/of opmerkingen?
Mocht je vragen hebben wat betreft jouw seizoenkaart, dan kun je terecht bij onze medewerkers die bereikbaar zijn via 040 211 29 67 of
ticketing@fc-eindhoven.nl.