Tegemoetkoming tickethouders

Het coronavirus zorgt voor een zorgwekkende situatie in het voetbal. Het seizoen 2019-2020 is vroegtijdig afgebroken vanwege de uitbraak van het coronavirus en voor FC Eindhoven betekende dit een streep door vier thuiswedstrijden in het Jan Louwers Stadion. Seizoenkaarthouders en supporters die kaarten hebben gekocht voor één of meerdere afzonderlijke duel(s) ontvangen vandaag per mail bericht over een tegemoetkoming. Allereerst bedankt voor jouw begrip en steun!

Steun oproep
Wij zijn door COVID-19 voor een grote, onverwachte uitdaging komen te staan. Afgelopen weekend heeft FC Eindhoven samen met alle andere betaald voetbalclubs een oproep gedaan tot steun. Het teruggeven van ticketing opbrengsten heeft serieuze financiële gevolgen voor FC Eindhoven. FC Eindhoven is van mening dat iedere seizoenkaarthouder of losse tickethouder recht heeft op een tegemoetkoming voor de gemiste wedstrijden. Voor FC Eindhoven zou het heel mooi zijn om in deze financieel lastige tijd af te zien van de tegemoetkoming. Veel Blauw-Witters hebben al aangegeven de club maximaal te steunen en geen tegemoetkoming aan te vragen, dank hiervoor! Om af te zien van tegemoetkoming hoeft geen enkele actie ondernomen te worden en kun je deze pagina aan je voorbij laten gaan!

Daarnaast heerst er nog veel onduidelijkheid over de toekomst. Om zo goed mogelijk in te spelen op de ontwikkelingen werkt FC Eindhoven op de achtergrond aan verschillende scenario’s. Binnenkort zal FC Eindhoven richting haar stakeholders meer informatie verschaffen over de komende maanden en het nieuwe seizoen. Zo volgt informatie over het verlengen of aanschaffen van een seizoenkaart 2020-2021 binnenkort!

Tegemoetkoming
FC Eindhoven biedt seizoenkaarthouders en losse tickethouders die tegemoetgekomen willen worden een ticketvoucher aan voor het nieuwe seizoen ter waarde van het aantal gemiste wedstrijden.

Voor seizoenkaarthouders: ticketvoucher voor 4 thuiswedstrijden
Voor losse tickethouders: ticketvoucher voor het aantal reeds aangeschafte tickets

Dien je hier gebruik van te willen maken dan dien je akkoord te gaan met de voorwaarden en bijbehorend formulier in te vullen.

Mail het ingevulde formulier naar ticketing@fc-eindhoven.nl of per post naar onderstaand adres. Mocht je gebruik willen maken van de tegemoetkoming dan dien je het formulier voor 30 juni 2020 ingeleverd te hebben.

FC Eindhoven
Charles Roelslaan 1