Tenue partners FC Eindhoven

Blauw-Witten bouwen aan toekomst met tenue partners!

De afgelopen weken zijn onze algemeen directeur Wim van den Broek en onze hoofdtrainer Ernie Brandts bij al onze tenue partners op bezoek geweest. Onze tenue partners zijn: VDL, Starline, Hermes,  SRP zuid, Personato en Intelectric. Samen met deze partners willen we na een vlammende seizoenstart verder bouwen aan de groei van FC Eindhoven op zowel sportief als commercieel vlak.

VDL

Kracht door samenwerking, dat is de basis van de VDL Groep. Het internationale industriële familiebedrijf met 104 bedrijven, verspreid over 20 landen en met ongeveer 17.000 medewerkers. VDL is actief op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van toeleveringen, bussen en eindproducten en de assemblage van personenauto’s.

Starline

Starline werkt vanuit de passie om uw zwem- en wellnessgenot te vergroten. Om dat te bereiken ontwikkelen, ontwerpen, produceren en distribueren ze sinds 1973 Monoblock privé-zwembaden, Roldeck zwembadafdekkingen en diverse producten voor de zwembadtechniek.

Hermes

Hermes verzorgt het busvervoer in Zuidoost-Brabant en Arnhem-Nijmegen. Dat doen ze in Zuidoost-Brabant onder de naam ‘Bravo’. In de regio Arnhem-Nijmegen kent u ze onder de naam ‘Breng’.

SRP Zuid

SRP Zuid is een vooruitstrevende en veelzijdige panelenbouwer met werknemers die beschikken over decennialange ervaring waardoor ze de wensen van hun klanten tot in perfectie kunnen realiseren.

Personato

Personato helpt bedrijven in Zuidoost-Nederland met hun recruitmentvraagstukken. ‘Samen groeien’ staat hierin centraal, of dat nu is in uitbreiding van: het personeelsbestand, verbetering van het werkgeversimago of het optimaliseren van het gehele recruitmentproces.

Inteletric

Intelectric is een vooruitstrevende, dynamische en snelgroeiende organisatie bestaande uit drie werkmaatschappijen, welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun eigen specialisme: Intelectric Network Solutions, Intelectric Projectmontage en Intelectric Assembly Technologies.