Terugblik Supportersavond met Peeters, Penders en Scheepers

Maandagavond vond de traditionele supportersavond plaats aan de Aalsterweg. Onder toeziend oog van ongeveer 30 aanwezigen begon Algemeen Directeur Günther Peeters met een presentatie over de visie van de club. Er werd aandachtig geluisterd naar de bestuurder die benadrukte dat FC Eindhoven meer is dan alleen de betaald voetbal organisatie, ook aspecten als maatschappelijk, business en de andere entiteiten zijn een belangrijk onderdeel van de club.

Even later nam hoofdtrainer Rob Penders de aanwezigen mee in zijn werkwijze als trainer van FCE. Zo kregen de supporters een inkijkje in een reguliere trainingsweek en de opbouw hiervan. Vervolgens was er ruimte voor vragen vanuit de achterban. Er was interesse in de jeugdopleiding van FC Eindhoven. Technisch Manager Marc Scheepers gaf aan dat de opleiding de komende jaren nóg belangrijker wordt voor het eerste elftal, zo trainen er op dit moment 8 jeugdspelers mee die allemaal stappen maken.

Naast de prestaties op het veld was er ook interesse in de financiële status van de club. Peeters gaf daarbij aan dat de corona periode ook FC Eindhoven heeft geraakt en daar ook veel bijkomende kosten (denk aan wekelijkse PCR-testen voor de selectie) bij kwamen kijken. Binnenkort zal het jaarverslag van de club gepubliceerd worden.

De avond werd afgesloten met een informele borrel. Dank gaat uit naar alle aanwezigen!