Azzagari eerste zomeraanwinst FC Eindhoven

FC Eindhoven heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Yassine Azzagari. De 20-jarige middenvelder komt transfervrij over van NAC Breda. Azzagari heeft voor twee jaar getekend, FC Eindhoven heeft een eenzijdige optie om het contract met één seizoen te verlengen.

Azzagari is afkomstig uit Goes en speelde daar in de jeugd van VV Kloetinge en JVOZ alvorens hij in 2018 naar NAC Breda vertrok. In 2019 maakte de Nederlander met Marokkaanse roots zijn debuut in de hoofdmacht van de Bredanaars in de Eredivisie tegen PEC Zwolle. De middenvelder kwam 47 keer in actie voor NAC, waarvan 24 duels in de huidige voetbaljaargang.

“We volgden Yassine al een tijdje op de voet”, zegt technisch manager Marc Scheepers. “Ik ben blij dat het nu gelukt is om hem aan FC Eindhoven te verbinden. Yassine is een jongen die centraal op het middenveld uit de voeten kan en is pas 20 jaar. Hij kan hier uitgroeien tot een dragende en completere speler.”

Welkom bij de Blauwwitten Yassine!

Ben jij volgend seizoen ook Blauwwitter? Bestel je seizoenkaart 22-23 voor de Play-Offs! Klik hier voor meer informatie.