FC Eindhoven haalt ervaren International

Saïd Bouzambou volgend seizoen in het Blauw-Wit

FC Eindhoven heeft zich verzekerd van de komst van Saïd Bouzambou. De ervaren spits heeft al meer dan 50 interlands namens het Nederlands Team op zijn naam staan en komt vanaf volgend seizoen het team van trainer Jan Vogels versterken. We maakten alvast kort kennis met Saïd!

Wie is Saïd Bouzambou? 

Ik ben Saïd Bouzambou, 31 jaar en woonachtig in Vlissingen, Zeeland. Ik heb veel passie voor Futsal en wat mij betreft is het de mooiste sport die er bestaat. Verder ben ik werkzaam bij de gemeente Vlissingen als sportcoördinator.  

Wat voor speler ben je en wat kunnen we van je verwachten? 

Ik ben een speler die er alles aan doet om een wedstrijd te winnen. Dat begint al met de voorbereiding en training. Ik let op de details en ik wil elke dag een betere speler worden. Ik ben een spits dus leef van doelpunten maken en assists geven.  

Bij welke clubs heb je hiervoor gespeeld?  

Nederland: Groene Ster, Hovocubo 

België: FT Antwerpen, Malle Beerse, Gelko Hasselt.  

Indonesië: Vamos Mataram, Permata Manokwari, SKN Kebumen.

Waarom is de keuze op FC Eindhoven gevallen?  

Ik zie FC Eindhoven als een van de beste clubs in Nederland. Een club met ambitie die ik zelf ook heb, een club die altijd meedoet om de prijzen en dat wil ik ook graag als speler. Verder heeft FC Eindhoven een spelersgroep die ik min of meer al ken en graag mee samenwerk. Als laatste heb ik er veel zin in om met deze technische staf aan de slag te gaan.  

Wat wil je bereiken met FC Eindhoven?  

Op persoonlijk vlak een betere speler worden onder weer een nieuwe coach: Jan Vogels. Ik wil graag prijzen pakken met FC Eindhoven en genieten van het spelletje. Ook wil ik graag belangrijk zijn waar kan. 

Algemeen directeur Anil Badloe: ‘Saïd is een speler die we al heel lang in het vizier hebben. Zoals het vaak bij toppers het geval is, lukt het niet altijd of direct om ze binnen te halen. De interesse is vaak groot, ook vanuit het buitenland. Gelukkig is het moment nu daar om Saïd aan ons te binden voor minimaal 2 seizoenen. Saïd is een linksbenige spitsspeler die vooral een neusje heeft voor goals.’