FC Eindhoven trekt topzaalvoetballer aan

Interview Zakaria Amrani

FC Eindhoven Futsal heeft de selectie voor het seizoen 2020-2021 versterkt met Zakaria Amrani. De 29 jarige Rotterdammer speelde voorheen bij FC Marlene en Hovocubo. Algemeen directeur Badloe is in zijn nopjes met deze nieuwe aanwinst.

Amrani over zijn overstap: ’ ’Ik heb een mooie tijd bij Hovocubo gehad waarin we veel prijzen wonnen. Maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging vandaar de overstap naar FC Eindhoven. Deze club is een begrip in de zaalvoetbalwereld en ver daar buiten. Toen de interesse daar was hoefde ik niet lang na te denken.’ Over zijn eigen kwaliteiten: ‘ Ik ben een harde werker die in het veld ook de lijnen  probeert uit te zetten. Verder praat ik niet graag over mezelf en laat ik het aan anderen. Ik nodig eenieder graag uit om het nieuwe seizoen te komen kijken naar onze verrichtingen. Ik ga er mijn best voor doen om u te amuseren.’

Op de vraag wat hij met FCE hoopt te bereiken is hij bescheiden. ’Ik heb altijd om de prijzen gespeeld en hoop dat ik aankomend seizoen ook met FC Eindhoven om de prijzen kan strijden.’

Algemeen directeur Anil Badloe: ‘FC Eindhoven heeft een spelerstype als Amrani nodig in onze selectie. Toen bleek dat hij beschikbaar was zijn we serieuze gesprekken aangegaan en uiteindelijk hebben we het besluit genomen om met elkaar in zee te gaan voor 2 jaren met een optie vanuit de club voor een derde jaar. Amrani is een dirigerende speler die graag het spel bepaalt en door zijn technische kwaliteiten dit ook kan realiseren. Ik heb in het verleden zelfs van hem genoten als tegenstander bij FC Marlene en Hovocubo, dus ben ik er van overtuigd dat het Eindhovens publiek veel plezier aan hem gaat beleven.’