Loterij 110 jaar FCE van start!

FC Eindhoven bestaat 110 jaar, aan deze festiviteiten is een mooie loterij gekoppeld. FC Eindhoven, het hart van de Eindhovense voetbalstad wil haar Blauw Witte omgeving hierbij betrekken. Met de loterij willen wij het hart van Eindhoven bereiken om uiteindelijk geld op te halen voor de activiteiten van de jeugd binnen alle Eindhovense entiteiten: FCE Futsal, FCE Amateurs en de FCE Randstad Academy. De jeugd is de diamant van alle entiteiten binnen FC Eindhoven, zonder de jeugd geen toekomst.

De (jeugd)leden van FC Eindhoven AV en de FCE Randstad Academy zullen de loten gaan verkopen. Ook zijn de loten online te koop en bij het secretariaat van het Jan Louwers Stadion binnen openingstijden. Eén lot kost 10 euro. De trekking van de loterij zal plaatsvinden op 20 december in de rust van FC Eindhoven – NEC Nijmegen in het Jan Louwers Stadion te Eindhoven.

Alle prijzen op een rijtje:

• Hoofdprijs: Jaar lang gratis rijden in een Ford Fiësta (excl. brandstof) – aangeboden door Van Mossel Ford
  • 10 entree kaarten voor de Efteling
  • 10X 100 euro boodschappen bij Jumbo
  • 3X Schrobbeler cadeaupakket
  • 2X Luxe visschotels – aangeboden door Aris Zwarthoed
  • 1X jaar gratis auto wassen, 4X wastegoed €50, 10X luxe wasprogramma – aangeboden door Washin7
  • 1X Uitshirt Manchester United – aangeboden door AON
  • Een 18-holes flight voor 4 personen – aangeboden door Gendersteyn
  • Waardebon €100,- – aangeboden door Brabant Sports
  • 5X luxe vlaaien – aangeboden door Bakkerij de Vocht
  • 1X Espressomachine – aangeboden door Miko Koffie
  • 2 kaarten wedstrijd Nederlands Elftal – aangeboden door ING
  • 1X Thuisshirt van FC Eindhoven met handtekeningen van de spelers
  • 1X Seizoenkaart voor het nieuwe seizoen 2020-2021 van FC Eindhoven

FC Eindhoven heeft uw persoonsgegevens nodig om de bestelling te verwerken. U mag zelf bepalen of u uw telefoonnummer invult. FC Eindhoven kan uw telefoonnummer gebruiken in de periode tot aan 20 december 2019 om u te informeren over uw bestelling. FC Eindhoven gaat uiterst zorgvuldig met uw gegevens om en geeft deze gegevens niet door aan derden. Voor deelname dient u 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met de voorwaarden.

Heeft u vragen over uw bestelling, over persoonsgegevens of andere vragen? Met al uw vragen kunt u terecht bij FC Eindhoven door te mailen naar info@fc-eindhoven.nl of te bellen naar 040 211 2967.