Monsterscore zaalvoetballers FC Eindhoven tegen hekkensluiter White Stones:

14-2

Bron: Eindhovens dagblad

De zaalvoetballers van FC Eindhoven hebben zich gerevancheerd van de matige prestaties uit de laatste vier duels.  De ploeg van trainer Jan Vogels had ditmaal geen kind aan het nog puntloze White Stones. De Noord-Hollanders werden kansloos met een 14-2 nederlaag richting thuishaven Egmond aan Zee gestuurd.

Voor de pauze nam FCE al duidelijk afstand. De 4-1 ruststand sprak wat dat betreft boekdelen. Mouhcine Zerouali opende de score, 1-0. Vrijwel direct nadat de bezoekers op gelijke hoogte kwamen, maakte Jordany Martinus de 2-1. Via treffers van Dennis van den Eijnden en Jamal El Ghannouti werd de 4-1 ruststand bereikt.

Na de pauze gingen aan Eindhovense zijde alle remmen los. Jordany Martinus (4), Dennis van den Eijnden (2), Jamal El Ghannouti, Oualid Saadouni, Bilal Achenteh en een eigen doelpunt van White Stones brachten een totaalscore van 14-2 op het immense scorebord in het Indoor Sportcentrum. De weer van een blessure teruggekeerde Bilal Achenteh werd uitgeroepen tot ‘Man van de Wedstrijd’.

Internationals

Oualid Saadouni, Jamal El Ghannouti, Mouhcine Zerouali, Manuel Kuijk en Jordany Martinus speelden afgelopen week met het Nederlands Zaalvoetbalteam twee oefeninterlands in en tegen Tsjechië. Beide duels werden verloren (8-3 en 3-2). Op 4 en 5 januari volgt de volgende tegenstander in de oefenreeks van Oranje. Dan is Denemarken de tegenstander.